Какво Ви предлагаме?

Най-лесният и бърз начин за изграждане на дълготрайни взаимооотношения с Вашите клиенти!

  • Създайте професионално изглеждащи бюлетини с няколко кликвания на мишката!
    – TheSmartmailing, Ви дава възможност сами, бързо и лесно да създадете впечатляващи електронни бюлетини, без да имате познания по HTML програмиране, като използвате нашите безплатни темплейти;
    – Използвайте вградения редактор и създайте своя нюзлетър от нулата по собствена идея и дизайн, за което не са необходими специлани умения;
  • Създайте автоматично списъци с Ваши клиенти които биха искали да получават оферти и информация за Вас;
  • Изпращане на електронни съобщения (e-mail) до  множество клиенти;
  • Проследете резултатите в реално време и анализирайте резултатите от Вашата кампания.

Заявете Вашата безплатна кампания сега!

300x250

Основни възможности

Безплатни Email шаблони

Изберете някой от десетките безплатни образци за email бюлетин разделени по категории според сферата в, която оперирате.

Интуитивен WYSIWYG редактор

Използвайте вградения WYSIWYG  редактор,  за да създадете или промените Вашата email кампания.

Персонализация на email-и

Персонализирайте Вашите съобщения само с две кликвания, използвайки персонални данни, като първо име, компания или възраст.

Качвайте готово съдържание

Освен изпозлването на WYSIWYG  редактор, може да качвате готово email съдържание директно от компютър или от уеб страница.

Визуализация във всеки момент

Вижте как точно вашия email ще изглежда преди да го изпратите. Можете да видите мостра във Вашия уеб браузър или дори да го изпратите на себе си.

Използвайте свои готови шаблони

Няма нужда да проектирате Вашия шаблон от нулата. Можете да качите или копирате  Вашия съществуващ шаблон (със снимки) в TheSmartemailing редактора само за няколко секунди.

Лесно качване и използване на визии за Вашите кампании

Безаплатно хостване на снимки, лесно достъпни за изработване на съдържание на Вашите email кампании.

Лесно автоматично „отписване“

Включването на линк за автоматично отписване, което се изисква по закон,  става само с едно кликване. Всички искания за отписване, се обработват автоматично, за да Ви дадем спокойствие.

Безплатен вграден алгоритъм за спам проверка

Съдържанието на Вашия мейл се анализира за известни ключови думи включени в СПАМ листите, и помага да предовратите неуспешна кампания.

Автоматичен “preview” режим за всички видове мейл клиенти

TheSmartmailing разполага с вграден инструмент  предварителен преглед , чрез който предварително може да видите  как ще изглежда Вашия имейл във всички от най-популярните имейл клиенти (Yahoo, Gmail, Hotmail, Outlook и др.)

„Препрати на приятел“

Насърчавайте Вашите клиенти  да споделят Вашия имейл чрез включването на “Изпрати на приятел” линк. Бързо и лесно само с няколко кликвания.  Можете дори да проследите кой и кога препраща Вашите предложения или бюлетини на свои приятели.

Автоматично обработване на недоставени или грешни email

Върнати или недоставени съобщения се обработват автоматично от TheSmartmailing, и поддържат вашата база от имейл адреси винаги чиста. По всяко време може да направите справка за всички върнати и недоставени съобщения, включително и причината за това.